Streetfood fra Nice

I sommer var vi i Nice. Hvilken fantastisk by! Her findes jo alt, skønne butikker, herlige miljøer, stemning og frem for alt masser af fantastisk mad og stor interesse for mad.

På rejsen stødte vi på streetfood fra Nice: socca brød. Fantastisk og lækkert. Derudover er det supernemt at lave og indeholder kun ganske få ingredienser. Du blander bare lige dele vand og kikærtemel med lidt olivenolie, og sætter det i ovnen. Toppingen vælger du selv. Da vi prøvede det hjemme, dryssede vi blot lidt god ost på til sidst da brødet kun manglede et par minutter i ovnen. Efter brødet var færdigbagt, toppede vi det med nogle lækre soltørrede tomater og buffalo mozzarella. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Lyt til dine ideer og vær kreativ! 

Et ekstra plus ved socca-brødet er at de fleste kan tåle det, da det både er glutenfrit og uden mælkeprodukter. Her får du opskriften på socca brød.