Ærtepesto pasta

Nem vegansk pastaret med ærtepesto, champignon, rucola og soltørrede tomater. 

2 portioner


Ingredienser:

Pesto:
1 dl (60 g) frosne ærter (optøet)
50 g basilikum (frisk eller frossen)
20 g valnødder
3 spsk gærflager
2 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
2 spsk Edgy Veggie Roasted Peas, saltede
2 fed hvidløg (presset)
½ tsk salt

180 g spaghetti (rå)
10 champignoner
6 spsk soltørrede tomater i olie
1 pose rucola

Toppings:
Gærflager, frisk basilikum og saltede Edgy Veggie Roasted Peas

Sådan gør du:

Kog spaghettien i letsaltet vand.

Imens spaghettien koger, laves pestoen. Kom alle pestoingredienserne i en foodprocessor. Blend til en næsten ensformig masse opnås.

Skær champignonerne i mindre stykker og steg dem på en pande. Dræn spaghettien for vand og kom det på stegepanden sammen med de soltørrede tomater og rucola. Kom pestoen på panden og bland det hele godt sammen.

Fordel spaghettien på to tallerkner og top evt. med gærflager, frisk basilikum og ristede, saltede ærter.