Asiatisk Edgy Veggie gryde

Prøv en lækker asiatisk inspireret gryderet med ristede Edgy Veggie flager og grøntsager.


Ingredienser:
1 pose Edgy Veggie Big Bites
3 dl grøntsagsbouillon
1 fed hvidløg
1 spsk ingefær
½ rød chili
½ dl sojasovs
½ dl sød chilisauce
saft af 1 lime
1 broccoli delt i små buketter
5 tyndskårne champignoner
Olie til stegning
Salt
Evt. sukker eller honning
1 pakke risnudler

Til servering:
½ dl jordnødder, syltede rødløg og friske korianderblade

Fremgangsmåde:
Hæld den varme bouillon over Edgy Veggie flagerne og lad det stå i ca. 20 minutter.
Steg hvidløg, ingefær og chili i en neutral olie. Tilsæt sojasovs, sød chilisauce og lime juice. Kog et par minutter. Smag til med en knivspids salt og eventuelt en teskefuld sukker eller lidt honning, hvis saucen er for syrlig.
Lad saucen simre i nogle minutter og bland herefter de udblødte Edgy Veggie flager i. Rør rundt og bred det ud på en bageplade. Sæt pladen i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader. Flagerne vil være lidt crispy rundt om kanterne, når de er færdige.
Sauter imens grøntsagerne og kog risnudler efter anvisningen på pakken.
Når Edgy Veggien er klar, blandes det sammen med grøntsager og nudler.

Retten serveres i en dyb tallerken med hakkede peanuts, syltede løg og masser af friske korianderblade.