Camelina myslibarer

Skønne myslibarer fyldt med superfood ingredienser. Rige på proteiner, fibre, omega-3 olie, antioxidanter og meget mere. Fantasiske når sulten efter noget lækret melder sig. Lav evt. en større portion og frys dem ned.

8 stk.


Ingredienser:
100 g grovvalsede havregryn
60 g camelinafrø
1 tsk knust hørfrø
1 tsk kakaopulver
10 g frysetørrede blåbær
30 g tørrede blåbær (eller anden tørret frugt)
30 g kokosmel
75 g nøddesmør
50 g sirup
1 moden banan, most (100 g)

Fremgangsmåde:
Kom havregryn, camelinafrø, hørfrø, kakaopulver, frysetørrede blåbær, tørrede blåbær og kokosmel i en stor skål og bland det sammen. Mos bananen og kom den i skålen.
Kom nøddesmør og sirup i en gryde. Varm i ca. 5 minutter ved middelvarme i en lille gryde. Hæld sirup-massen i den store skål.
Bland massen godt sammen med de øvrige ingredienser. Hæld massen ned i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og pres den flad.
Bag i ovnen i ca. 22 minutter ved 180°C. Tag formen ud af ovnen og lad den køle af.
Skær til otte barer.

Myslibarerne opbevares i en lufttæt beholder i 3-4 dage eller fryses ned til senere brug.