Edgy Veggie bøffer med kikærter

Herlige veggiebøffer med proteiner fra både Edgy Veggie og kikærter. Top dem med soltørrede tomater og du har nogle lækre veggiebøffer, der 
passer perfekt til en italiensk buffét.


Ingredienser:

1 pose Edgy Veggie Granulat
½ dl sukker
½ løg
1 spsk rasp
1 dl mel
1 tsk sennep
1 æg
½ tsk rødvinseddike
200 g kikærter
Salt
Peber
Paprika
Smør til stegning
Soltørret tomat i strimler


Fremgangsmåde:
Smelt sukkeret i en kasserolle. Hak løget fint og tilsæt det når sukkeret er karamelliseret. Lad løgene blive bløde, gyldne og søde.

Bland rasp, mel, sennep, æg og rødvinseddike i en skål. Tilsæt Edgy Veggie og til sidst løgene.

Kog kikærterne efter anvisningen på emballagen, mos dem og bland dem i Edgy Veggie farsen. Farsen krydres efter smag inden den formes til bøffer som steges i smør (eller et vegansk alternativ).

Top de færdigstegte bøffer med soltørrede tomater i strimler og servér.