Edgy Veggie steg

Prøv denne lækre opskrift på Edgy Veggie steg med nødde- og champignonfyld. Server den f.eks. med glaserede gulerødder og ovnbagte rosenkål - og du har en toplækker vegansk ret.


Ingredienser:
1 pose Edgy Veggie Granulat
3 dl grøntsagsbouillon
1 hakket løg 
1 presset fed hvidløg 
1 stor gulerod skåret i mindre stykker
250 g hakket champignon 
2 stængler hakket bladselleri 
2 spsk tomatpuré 
1 dl havregryn 
1 dl mel 
1 dl valnødder 
2 spsk timian
Salt og peber

Tomat-glaze: 
1 dl ketchup
2 spsk tomatpuré
1 spsk sukker

Fremgangsmåde:
Kom Edgy Veggie i en gryde med kogende grøntsagsboullion og lad det simre i 20 minutter. I mens steges løget, hvidløget, guleroden, champignonerne og bladselleri på en pande til det er gyldenbrunt. Hæld Edgy Veggie, de stegte grøntsager og de resterende ingredienser i en foodprocessor og puls til en ensformig masse opnås.
Kom massen i et smurt ovnfast fad, dæk med alufolie og bag det i ovnen i 60 min. på 200°C. Bland alle ingredienser til tomat-glazen sammen i en skål. Tag alufolien af efter 20 min. og fordel tomat-glazen ovenpå og bag færdig.

Serveres f.eks. med ovnbagte rosenkål og glaserede gulerødder.