Grøntsagswok med BBQ marineret Edgy Veggie

Lav en supernem vegetarisk grøntsagswok med ristede Edgy Veggie flager. Server med couscous, friske bønnespirer, sesamfrø og din yndlingsdressing - og du har en skøn og dejlig sommerspise .

2 pers.


Ingredienser:
1 pose Edgy Veggie Big Bites
3 dl kogende vand
1 dl BBQ sauce
1 pose wok-grønt (frossen)
1 spsk allround krydderi
Sesamfrø
Bønnespirer

Fremgangsmåde:
Opblød Edgy Veggie i 3 dl kogende vand. Kom Edgy Veggie i en bøtte med BBQ saucen og stil den på køl i én time.
Kom Edgy Veggie flagerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys 1 spsk allround krydderi på flagerne. Bag dem i ovnen i ca 15-18 minutter. Vend flagerne halvvejs.
Hæld kogende vand over de frosne grøntsager. Efter 10 minutter hældes vandet fra.
Kom grøntsager og Edgy Veggie flager på to tallerkener.

Server med couscous, sesamfrø, bønnespirer og din yndlingsdressing.