Nuggets med BBQ dip

Lav dine egne lækre proteinrige og kødfrie nuggets - og nyd dem med BBQ dip og en god salat. 

14 stk.


Ingredienser:
1 pose Edgy Veggie Granulat
3 dl kogende vand
1/2 grøntsagsbouillonterning
1 spsk sojasovs
2 tsk løgpulver
1 spsk røget paprika
1,5 tsk hvidløgspulver
1 tsk cayennepeber
75 g hvedemel

Panering:
1/2 dl hvedemel blandet med lidt salt, peber og cayennepeber
1 dl rasp
1 dl soyamælk

BBQ dip:
200 g Creme fraiche eller plantebaseret alternativ
50 g BBQ sovs
2 spsk ketchup

Fremgangsmåde:
Kom Edgy Veggie i en gryde med grøntsagsbouillonterning og 3 dl kogende vand.
Lad det simre i ca. 15 minutter.
Kom soyasovs, løgpulver, hvidløgspulver, røget paprika og cayennepeber i gryden og rør godt rundt.
Hæld Edgy Veggie i en skål sammen med hvedemelet og rør det sammen med en ske eller hænderne. Sæt skålen på køl i ca. én time.
Form nu “dejen” til ca. 14 nuggets bidder.
Kom 1/2 dl hvedemel blandet med lidt salt, peber og cayennepeber i en skål, 1 dl rasp i en anden skål og 1 dl soyamælk i en tredje skål.
Tag en nugget, dyp den i skålen med mel, derefter i soyamælken og til sidst i raspen. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Gentag for de resterende nuggets.
Bag nuggets i en forvarmet ovn i ca. 40 minutter ved 200°C. Husk at vende dem halvvejs.

Serveres med BBQ dip.