Scrambled Edgy Veggie

Prøv denne enkle opskrift på vegansk røræg. Den er rigtig god både til morgenmad, brunch, frokost, eller hvornår du har lyst. Der er vel altid plads til en mad med scrambled Edgy Veggie!

Ingredienser:
1 pose Edgy Veggie Granulat
3,5 dl vand 
1 tsk Kala Namak* 
1/2 tsk gurkemeje 
1/2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk spidskommen 
Salt & peber 
200 g champignoner 
1 peberfrugt 
75 g spinat 
4 skiver ristet brød
Olie
Evt. purløg
*(giver den "æggede" smag)

Sådan gør du: 
Kom Edgy Veggien i en gryde med 3,5 dl vand. Lad det simre i 25 minutter, imens grøntsagerne forberedes (husk at røre rundt i gryden med jævne mellemrum). 

Skær peberfrugt og champignon i mindre tern, og steg dem på en pande med lidt olie. Kom også spinaten på panden. 

Tilføj Kala Namak til Edgy Veggien og rør godt rundt. Nu lægges Edgy Veggien over på panden med grøntsagerne. Tilsæt de resterende krydderier og smag til med salt og peber.

Server "scrambled Edgy Veggie" på ristet brød. Top evt med et drys purløg.