Veganske hot dogs

Kreer lækre veganske hot dogs, eller "not dogs", som jeg fornylig så nogen kalde det. Det er supernemt at fremtrylle disse lækre hapsere med Edgy Veggie granulat som base. Edgy Veggie er jo fremstillet på basis af hvede og er derfor helt smagsneutrale. Så det er bare at fyre noget krydderier i.

Spis dem i hjemmebagte eller færdigkøbte pølsebrød med dine favorittoppings - igen hjemmelavet eller færdigkøbt afhængig af temperament og tid ;o) 


Ingredienser:
1 pose Edgy Veggie Granulat
3 dl grøntsagsbouillon
1 løg 
2 spsk paprika 
3 spsk røget paprika
2 tsk sellerisalt
3 spsk basilikum 
2 tsk salt
1 tsk peber 
1 tsk chiliflager 
½ tsk løgpulver
½ tsk hvidløgspulver
2 dl mel
1 dl valnødder
1 spsk FiberHusk blandet med 3 spsk vand
Olie til stegning

Sådan gør du:
Opblød Edgy Veggie Granulat i grøntsagsbouillon. Hak løget fint. Tilføj den opblødte Edgy Veggie, løg, valnødder, mel og krydderier i en foodprocessor og blend til en ensartet masse. Kom massen i en stor skål, tilføj FiberHusk og rør godt rundt. Form massen til pølser og steg dem på panden i godt med olie.

Server i hotdogbrød og top med fx tomat, løg, ristede løg, pickles, sennep, ketchup osv.