Vietnamesisk Bánh-Mi baguette

Prøv en nem Vietnamesisk Bánh-Mi baguette med marineret Edgy Veggie og fyldt med grøntsager, agurker og frisk koriander.


Ingredienser:
1 pose Edgy Veggie Big Bites
3 dl varm grøntsagsbouillon 

Marinade:
2 spsk lys sojasauce
2 spsk flydende honning
2 spsk tomatpuré
2 tsk hakket hvidløg
2 tsk hakket ingefær 

Øvrigt fyld:
Grøntsager, gerne marinerede
Agurk i tynde skiver
Mayonnaise
Frisk koriander 

Baguetter


Fremgangsmåde:
Hæld Edgy Veggie'n op i en skål og hæld den varme grøntsagsbouillon over og lad det stå til væsken er absorberet.

Bland alle ingredienserne til marinaden. Hæld marinaden over de udblødte Edgy Veggie bidder. Lad det stå i ca. 20 min. Forvarm ovnen til 200°C og sæt bidderne ind i ca. 15 min.
 

Flæk baguetterne og smør dem med mayonnaise. Fyld brødet med grøntsager, gerne marinerede, tyndtskårede agurker og frisk koriander.